Kleurenvisualisatie
13 januari 2022 
in Kleur

Kleurenvisualisatie

Kleur is niet alleen met je oog te zien, maar nog veel meer met ons hart te voelen.

Deze kleurenvisualisatie zet je aan en brengt het leven tot in je vezels!
Neem 15 minuten tijd voor jezelf, pak pen en papier bij de hand om op te schrijven wat jou is opgevallen in deze visualisatie.
Misschien krijg je wel een prachtige boodschap.


Beluister de kleurenvisualisatie hier


Ik ben benieuwd!

Laat gerust een reactie achter op info@livingthejoy.nl


Opzoek naar meer inspiratie? Kijk dan zeker naar de blog over een visie voor jouw toekomst.

Heb jij een idee voor inspiratie? Of wil jij graag een tip delen? Laat het ons weten en stuur een e-mail naar idee@pinkwaves.nl. 

Foutje gezien? Wij horen het graag en stuur een mailtje naar foutje@pinkwaves.nl

Over de schrijver
MIJN KERNWAARDEN Vrijheid, enthousiasme, plezier MIJN HOBBY'S/BEDRIJF Mijn kernwaarden vertegenwoordigen mijn bedrijf. Mijn grootste verlangen was altijd dat ik volledig mezelf kon zijn in een wereld die steeds harder werd. Ik wilde me thuisvoelen. Ik ben een beelddenker en een op en top gevoelsmens. Mijn gevoel kon ik niet altijd onder woorden brengen waardoor ik meer in mijn hoofd leefde dan goed voor me was. Met kleur kon ik eindelijk mezelf meer laten zien, makkelijk communiceren met minder woorden en stevig mijn plek in de wereld innemen. Kleuren zien we voor 30% met ons oog en gaan voor 70% naar je hart en krijgen daardoor betekenis over onze gevoelens en dromen. Ik geef kleuropleidingen waarbij we niet alleen naar de betekenissen kijken van kleuren, maar ook naar de emotionele en psychologische kanten van elke kleur. Elma heeft ook de kleuropleiding gedaan bij mij. Daarnaast werk ik ook met Feng Shui en Nine Star Ki. Met Feng Shui help ik vrouwen hun eigen huis met veel gevoel inrichten vanuit een diepere betekenis die verder gaat dan een mooi plaatje creƫren wat we in veel woonbladen zien. Je huis is een weerspiegeling van wie jezelf vanbinnen bent. Nine Star Ki gebruik ik om de geboorte energie van mensen uit te leggen. Als we doen waarvoor we geboren zijn gaat het leven je veel makkelijker af. Het geeft je inzicht in je valkuilen en sterke punten waarbij je veel meer inzicht en begrip voor jezelf en anderen krijgt. MIJN MISSIE Ik leef met mijn hoofd in de wolken, mijn beide voeten op de grond en een hart vol vuur. Als elke vrouw haar eigen ritme volgt maken we vanzelf de wereld leuker. 'There is a huge amount of freedom that comes to you when you take nothing personally' is mijn lijfspreuk. MIJN FAVORIETE SEIZOEN Een warme lente is mijn favoriet. Het moment dat alles weer tot leven komt, die nieuwe energie vind ik geweldig. De ramen staan dan weer wagenwijd open, de vogeltjes fluiten vrolijk en ik klim met luchtige kleding op m'n fiets richting de zee. MIJN FAVORIETE DIER/EIGEN HUISDIER We hebben Bruce in huis, een bruine labrador van 1,5 jaar. Een fantastische verrijking voor ons gezin. Hij is enthousiast, sociaal en een beetje ondeugend. Echt een feestje. MIJN FAVORIETE GERECHT (WAAR JIJ MIJ VOOR WAKKER KAN MAKEN!) Warm gerookte zalm van de barbecue met rijst MIJN DROOMBESTEMMING Hawaii lijkt me geweldig, maar ik ben er nu niet echt mee bezig. Ook omdat het thuis elke dag als vakantie voelt. Bij reizen kies ik altijd voor een zonnige bestemming, zowel met ons gezin maar ook als ik alleen op reis ga. Ik heb het overal naar m'n zin waar ik naar toe ga. MIJN MOOISTE COMPLIMENT Ik krijg energie van jou!
Reactie plaatsen