Boost je Zelfvertrouwen

In 9 stappen je onzekerheid overwinnen

 

 

Twijfel jij vaak aan jezelf? En laat jij je hierdoor tegenhouden om de dingen te doen die jij diep in je hart het allerliefste wil doen? 

Maak jij je druk om wat andere mensen van jou vinden, pas jij je altijd maar aan en kan jij moeilijk nee zeggen?

Heb jij een negatief zelfbeeld, regelmatig negatieve gedachten of voel jij je vaak onzeker? 

Stel je eens voor hoe jij je zou voelen als je wel veel zelfvertrouwen hebt. Stel je voor hoe jij je zou voelen als jij positief in het leven staat, in jezelf gelooft en op jezelf durft te vertrouwen. Stel je eens voor!

Dat zou toch heerlijk zijn! 

Zelfvertrouwen kan het grote verschil maken in bijna alles wat je wilt en doet in je leven.

 • de baan die jij zou willen hebben
 • de relatie die jij zou willen hebben 
 • de dingen die jij wilt bereiken
 • de dingen die jij wilt uitspreken
 • alles wat jij zou willen ondernemen

Zelfvertrouwen zorgt ervoor dat jij je eigen mening durft uit te dragen. Dat je minder denkt in problemen maar juist veel meer in mogelijkheden, omdat jij altijd kan vertrouwen op jezelf. 

Als je veel zelfvertrouwen hebt ben je helemaal niet zoveel bezig met wat anderen van jou vinden. Dat geeft je rust en zorgt ervoor dat je veel dichter bij jezelf blijft.

 

Ik gun iedereen veel zelfvertrouwen, ook jou!

 

Met de cursus 'Zelfvertrouwen' wil ik jou helpen om meer zelfvertrouwen te krijgen. Je bewuster maken over hoe jij eigenlijk denkt en wat jij doet. Deze cursus is voor jou als je weinig zelfvertrouwen hebt en hier graag wat aan wilt gaan doen.

"Ook ik had dus heel weinig zelfvertrouwen"

Ik weet als geen ander hoe voelt als je weinig zelfvertrouwen hebt. Ook ik had vroeger weinig zelfvertrouwen, zeker waar het mijn uiterlijk betrof. Maar ik ben er achter gekomen dat als je veel meer zelfvertrouwen krijgt, je leven er dan werkelijk heel anders uit gaat zien. Ik durfde veel meer. Zo durfde ik bijvoorbeeld op andere banen te solliciteren en zelfs aan ondernemen te denken.

Ik begon de wereld heel anders te zien.

Als je weinig zelfvertrouwen hebt, dan lijkt alles niet alleen moeilijker maar dan gaat alles ook echt moeilijker. Als je meer zelfvertrouwen hebt, dan zie je die beren op de weg niet meer maar dan ga je gewoon. Dan durf je op veel meer momenten ja te zeggen. Je hoeft niet meer zoveel na te denken, omdat je op jezelf durft te vertrouwen.

Daarnaast let je ook niet meer zo op anderen, omdat jij jezelf niet steeds weer hoeft te vergelijken met die ander. In alle opzichten wordt het leven gewoon leuker, vrolijker, makkelijker, kleurrijker. 

"Een stap in de goede richting"

Met deze training wil ik jou een stap in de goede richting laten zetten zodat jij meer zelfvertrouwen krijgt en waardoor jouw leven op een positieve manier gaat veranderen. Met deze training reik ik handvaten aan, waarmee je meer bewustzijn krijgt. Zo ga je beseffen wat en hoe je denkt en welke gevolgen dit heeft voor jouw gedrag. Als jij je daar meer bewust van wordt, ga je pas echt zien wat jij zelf kunt veranderen. Dit zal een groot verschil maken. 

“Wat ga je allemaal ontdekken in deze cursus?”

In deze training komen veel verschillende onderwerpen aan bod. 

Denk daarbij aan:

 • Meer zelfvertrouwen
 • Eigenwaarde
 • Jezelf niet met anderen vergelijken
 • Focussen op het positieve
 • Je gedachten veranderen
 • Affirmaties
 • In jezelf geloven
 • Lichaamstaal
 • Kleur dragen


Je kunt de hoofdstukken die jou aanspreken of triggeren gewoon opnieuw doen. Doe dat eens samen met anderen, bijvoorbeeld met een collega of met jouw kinderen. De training is namelijk niet moeilijk of zwaar, maar juist leuk, speels en licht gemaakt.

Ik doe mee!

"Waar gaan we precies mee aan de slag in de cursus?"

De training is enorm uitgebreid. Je krijgt diverse hulpmiddelen aangereikt, zoals video's en PDF’s waar je direct mee aan de slag kunt gaan. Vaak wordt ervoor gekozen om een training te lezen of naar een training luisteren, maar je kunt er veel beter daadwerkelijk zelf mee aan de slag gaan. Video's bekijken, pdf's uitprinten en opdrachten uitschrijven. Zodra je zelf gaat schrijven, gebeurt er iets in je hersenen. Het geeft je veel meer houvast.  Er kunnen dan enorme veranderingen plaats vinden in jouw mind waardoor je de stof sneller en beter verwerkt.

Yes, ik doe mee!

"Durf meer!"

Als je meer zelfvertrouwen krijgt, dan durf je zoveel meer. Want geloof me, als je anders gaat denken, ga jij je ook anders gedragen.

Door met de modules aan de slag te gaan wordt jij je bewust van jouw gedachten en jouw gewoontes. Door hiermee aan de slag te gaan en dit te veranderen, ga jij zelf veranderen. Het is geweldig meer zelfvertrouwen te krijgen en meer te durven.
Of het nu om partners gaat of over je kinderen, een verhuizing naar een andere omgeving of op een nieuwe baan solliciteren. Door je zelfvertrouwen durf je veel meer en in plaats van moeilijkheden zie jij mogelijkheden.
En het mooiste van alles; jouw leven wordt daadwerkelijk anders!

Ook je houding en je uitstraling zijn erg belangrijk. Misschien zend jij met je lichaamstaal verkeerde signalen af en moet jij dus met je lichaamstaal aan de slag.
De training zorgt ervoor dat jij je hier bewust van wordt. En dat allemaal op een leuke, speelse, losse manier. 

Als jij meer zelfvertrouwen krijgt gaan mensen anders op jou reageren. Ook dit zorgt voor grote veranderingen. Er komen andere zaken op je pad, omdat je andere mensen aantrekt. Door de modules te doen, zal dit besef steeds vaker komen en je leven in positieve zin veranderen.

"Ga jij de uitdaging aan en doe je mee?"

Denk je eens in wat er allemaal in jouw leven zou veranderen als je meer zelfvertrouwen zou hebben. Je leven zou leuker, positiever en gelukkiger zijn. En dit alles zonder dat je dit buiten je zelf hoeft te zoeken. Niet zozeer afhankelijk van omstandigheden om je heen, maar geluk vanuit je zelf.

Je kunt een complete verandering bewerkstelligen zonder gebruik te maken van een zwaar traject, maar op een natuurlijke en luchtige manier. De training bevat leuke modules die niet moeilijk zijn en je dus gemakkelijk kunt doen, zowel alleen als samen. Daarnaast zijn er veel video’s en PDF’s om mee aan de slag te gaan. Kortom, op een speelse manier, stapje voor stapje werk je aan meer zelfvertrouwen.

Wil jij je ook goed en zelfverzekerd voelen?

Wacht dan niet langer en start met de cursus!

Boost je Zelfvertrouwen

Gratis

Na het aanmelden krijg je direct toegang!

 • Meteen starten
 • Onbeperkt toegang
 • Gratis toegang community
Aanmelden

Ik kijk er naar uit jou verder te helpen met het krijgen van meer zelfvertrouwen!

Heb je nog vragen, of lukt iets niet in het aanmeldproces? Mail dan even met hallo@pinkwaves.nl