Paintings: Moments of Intuition
06 januari 2022 

Paintings: Moments of Intuition

Moments of Intuition zorgt voor kracht en vertrouwen.
Het laat zien wat al in jou zit.
Hoe sterk je bent.

Luister niet naar anderen, maar naar jouw intuïtie.
Het heeft altijd gelijk.
Maar misschien kun je er niet altijd makkelijk bij.
Moments of Intuition helpt jou hierbij.

Voel hoe sterk je bent.
Voel de wijsheid binnen in jou.
Het is jouw verborgen rijkdom.

Spreek jouw waarheid.
Hou het niet voor jezelf, zeg het hardop.
Breng jouw boodschap over.Misschien zie je het nog niet, maar jij mag er zijn.
Zoals je bent.
Verander niet.
Jij bent jouw eigen geschenk.
Voel en zie.

Vergeef jezelf en zie jezelf zoals je echt bent.
Begrijp jezelf en je zal begrepen worden.
Voel en weet.

De wereld staat open voor jou.
Stap erin.
Voel moed en durf.
Jij bent sterk en krachtig,
Voel het vertrouwen in jezelf.
Voel en vertrouw.
Wees jezelf, je hoeft niet meer te doen alsof.
Vertrouw op jezelf.
Voel je veilig.
Voel jouw kracht.

In dit schilderij zijn de kleuren blauw, zwart, bruin en brons gebruikt waardoor er een magische mix van robuuste en energieke kleuren is ontstaan.

De blauwtinten staan voor het vertrouwen in jezelf en het spreken van jouw waarheid.
Het zachte blauw staat voor kalmte en ontspanning.

Het zwart staat voor jouw kracht en sterke wil en jouw wijsheid,
Zie dit in jezelf en straal dit uit naar buiten.

Het bruin staat voor het veilig en beschermd voelen.
Dit hoef je niet meer buiten jezelf te zoeken, want jij weet het nu.
Jouw kracht zit in jou.

Wit zorgt voor een open geest en verbinding met jouw eigen kracht en talenten.
Jij gaat jezelf begrijpen en van binnenuit stralen.

Brons staat voor wijsheid en liefde. Het helpt jou om je bewust te worden van jouw intuïtie en dat je hierop mag vertrouwen.Straal, schitter en voel je krachtig!

Wil je de energie voelen van dit schilderij?


Kijk naar de kleuren.


Haal diep adem terwijl je de kleuren door je lichaam voelt stromen.

Adem rustig weer uit en voel de levenslust door je lichaam stromen.

Doe dit 5 keer.


Je kunt hier iedere ochtend mee beginnen, zo begin je de dag vol vertrouwen in jezelf, luister je naar jouw intuïtie en voel je je krachtig.Wil je dit tot in je tenen voelen en elke dag ervaren en een ruimte in jouw huis of kantoor deze krachtige energie geven?


"Moments of Intuition" kan van jou zijn voor €900,-


100 x 150 Mixed media on canvas


Stuur een mail naar info@puurelma.nl en ik neem zo snel mogelijk contact met jou op.Opzoek naar meer inspiratie? Kijk dan zeker naar de blog over het schilderij Limitless Wings.

Heb jij een idee voor inspiratie? Of wil jij graag een tip delen? Laat het ons weten en stuur een e-mail naar idee@pinkwaves.nl.

Foutje gezien? Wij horen het graag en stuur een mailtje naar foutje@pinkwaves.nl.

Over de schrijver
MIJN KERNWAARDEN Vrijheid - Creativiteit - Vreugde - Ondernemend - Enthousiasme MIJN HOBBY'S Pink Waves, het platform waar ik al mijn hobby's gebundeld heb. Fotograferen - Schilderen - Natuur - Interieur - Bloemen - Fysieke en Mentale groei - Kleur Zoals je ziet heb ik veel hobby's, ik vind dan ook zoveel dingen leuk om te doen. En doordat ik ook altijd weer nieuwe dingen wil leren, komen er eerder dingen bij dan dat het minder wordt. Hoe leuk is het dat ik nu met mijn hobby's andere mensen kan inspireren. Niet alleen door how-to video's en blogs maken, maar vooral laten zien dat het niet uitmaakt dat je ergens super goed in bent, dat het vooral om het genieten draait. Genieten van het proces, of je nu een tekening maakt, bloemen in een vaas zet, gaat wandelen in de natuur of een gezond gerecht maakt. MIJN MISSIE Ik wil mensen inspireren om weer te gaan kijken, luisteren en te gaan voelen. Ik wil ze stimuleren om hun schermtijd te minderen en meer creatief bezig te zijn en de natuur weer in te gaan. Creativiteit zorgt voor minder stress en angst, geeft zelfvertrouwen en is goed voor de hersenen. De natuur zorgt voor rust en balans in ons hectische leven. MIJN FAVORIETE SEIZOEN Voorjaar, na een fijne donkere en stille tijd komt alles weer tot leven. De kleuren komen weer terug in de natuur, de dieren worden wakker uit hun winterslaap en elke dag wordt het weer lichter. Alles komt weer tot leven. We gaan weer naar buiten, genieten weer van de zon en de prachtige natuur. We voelen de levensenergie weer door ons heen stromen. Voorjaar brengt leven. MIJN HUISDIEREN Storm en Finny zijn mijn hondenkinderen. Zij maken mij iedere dag weer aan het lachen en ik mag bij ze huilen als ik verdriet heb. Zij zijn altijd enthousiast, hebben geen oordeel en houden onvoorwaardelijk van mij. Hoeveel geluk kan ik hebben! MIJN FAVORIETE GERECHT Stamppot andijvie en een patatje MIJN DROOMBESTEMMING Zweden - Kroatië - Italië - Montenegro - Groenland - Noorwegen - Slovenië MIJN MOOISTE COMPLIMENT "Jij maakt het altijd zo simpel, ik krijg energie van jou en voel me altijd vrolijker als ik jou gesproken heb.
Reactie plaatsen