Back to Blog
NLP

De beste NLP Black Friday deals!

inner power Nov 21, 2022

In staat zijn om het leven prettig te ervaren en ervan te genieten is niet altijd vanzelfsprekend. Door gebeurtenissen die heftige emoties met zich meebrengen kunnen perioden ontstaan van somberheid of verwarring. Waarom ben ik hier? Wie ben ik eigenlijk? Waarom doe ik wat ik doe?
Een manier om antwoorden te krijgen op deze vragen is NLP, neuro linguïstisch programmeren. Wij zijn enorm fan van NLP en delen graag de beste Black Friday Deals van 2022!

Even niet meer weten wat daadwerkelijk een geluksgevoel geeft, de kleine dingen niet meer waarderen of extreem piekeren. Ons doen, handelen en denken kan snel worden beïnvloed door een nare ervaring. Maar dit kan ook beïnvloed worden naar een positieve richting.
Dit is ook het uitgangspunt van NLP, afgekort van Neuro Linguïstisch Programmeren. Deze methode biedt het snel vergrijken van inzicht over de drijfveren en motivaties die het gedrag bepalen.

Op basis van zintuigen, gedachten en gevoelens kan NLP een ander perspectief bieden. Mede doordat je leert om bewust deze aspecten in jezelf te beïnvloeden. Op korte termijn en zonder hulp van anderen is er al veel resultaat te behalen met NLP.

 

NLP Black Friday Deals

Wij hebben de beste NLP producten verzameld die meedoen met Black Friday, je vindt ze hieronder:

De NLP Scheurkalender | 365 Dagen Persoonlijke Groei

 

NLP Doe-Spel XL | 100 Doe-Kaarten Met Alle NLP-Technieken

 

NLP doe-cursus: pas NLP simpel toe op relaties.

 Of ga voor de gratis weggever, te vinden via deze link.