Roos van Asch

MIJN KERNWAARDEN

Authenticiteit, bewustzijn en humor.

MIJN HOBBY'S
Sinds kort woon ik samen met mijn vriend in een vrijstaand huis met de paarden in de achtertuin. Ook zitten er 4 kassen bij het huis. Mijn grote hobby zijn de paarden verzorgen en met ze samen zijn. Ook alles om het huis is een grote hobby en liefde voor mij. In de kassen hebben wij tot nu toe tulpenbollen gepland en biologische bloemenstekjes die straks tot kleurige bosjes bloemen te binden zijn. Op deze nieuwe plek proberen wij zoveel mogelijk samen met de natuur te werken. Bijvoorbeeld door de grond aan te bieden wat het nodig heeft in de vorm van zelfgemaakte compost. Hier is nog zoveel over te vertellen, daarom laat ik het hierbij. Mocht je geen goed beeld hebben bij wat ik bedoel, kijk dan de film op Netflix: ‘The Biggest Little Farm’ Dat bedoel ik!

MIJN MISSIE
Samen met mijn vriend biologisch groenten en bloemen te telen. De dieren zo goed mogelijk te helpen waar ik kan door middel van mijn dierencommunicatie in te zetten.

MIJN FAVORIETE SEIZOEN
De lente, samen met de natuur komt ik weer helemaal tot leven. De lammetjes in de wei, dagen worden langer om heerlijk na het avond eten nog buiten te zijn. Koffie in het lentezonnetje is mijn ultiem geluk.

MIJN HUISDIEREN
Mijn huisdieren zijn 1 kat Sam, 1 hond Senna, 11 kippen waaronder Catootje en Kletsmajor en 1 paard Lyfja. Mijn favoriete dier is een paard omdat ik vanaf jongs af aan al in hun macht ben gegrepen. De geur, de liefde die ze geven, de spanning van galopperend op een paardenrug door het bos, het is fantastisch!

MIJN FAVORIETE GERECHT
Een curry met kokos smaak.

MIJN DROOMBESTEMMING
Alaska van de film 'Into the Wild'. Zo rauw en woeste natuur, prachtig!

MIJN MOOISTE COMPLIMENT
Als ik op mijn knieën zak en mijn armen uitstrek, er 1 klein haantje vol vertrouwen naar mij toe komt lopen. Het is zo'n compliment dat hij zonder woorden, maar op gevoel het vertrouwen in mij heeft.

Je kunt me ook vinden op social media: