Josje Kunz

MIJN KERNWAARDEN

Betrouwbaarheid, authenticiteit, rechtvaardigheid

MIJN HOBBY'S/BEDRIJF
Mijn passie is het ondersteunen van anderen en het opdoen van kennis over alles omtrent psychologie. De beweegredenen en het gedrag van anderen maakt mij super nieuwsgierig. Waarom doen we wat we doen? Hoe zijn patronen ontstaan en wat kunnen we doen om deze te doorbreken? Ik zie dit soort vraagstukken als een puzzel die ik wil oplossen, zodat anderen weer voorruit kunnen.

MIJN MISSIE
Mijn missie is om anderen hun eigen waarde in te laten zien, te laten houden van zichzelf ongeacht wat er in het verleden is gebeurd. Daarnaast voel ik de behoefte om creatief bezig te zijn en anderen hun eigen creatiekracht te laten (her) ontdekken,.

MIJN FAVORIETE SEIZOEN
De lente. Voor mij staat de lente altijd voor een nieuw begin. Alles voelt voor mij fris aan, mensen zijn vrolijker en het eerste wijntje in de zon maakt mij écht blij!
Welk huisdier heb jij? / Wat is jouw favoriete dier?
Ik heb geen huisdieren, wellicht verandert dit in de toekomst wanneer ik wat meer tijd heb.

MIJN FAVORIETE GERECHT (WAAR JIJ MIJ VOOR WAKKER KAN MAKEN!)
Vietnamese loempia's met zoetzure saus.

MIJN DROOMBESTEMMING
Er staan nog veel plekken op mijn lijstje. Zoals de Malediven, Zuid-Afrika en Las Vegas. Maar een vakantie dichter bij huis is ook helemaal niet verkeerd. Ook zou ik graag nog een keer naar Zuid-Amerika willen en de rest van Colombia ontdekken.

MIJN MOOISTE COMPLIMENT
Het mooiste compliment dat ik heb gekregen is dat anderen zich thuis bij mij voelen en volledig zichzelf kunnen zijn.

Website