Jeannette Hanenburg

MIJN KERNWAARDEN

Eerlijkheid, respect en iets willen bijdragen in het leven.


MIJN HOBBY'S/BEDRIJF

Mijn werk is mijn hobby, en m'n hobby is m'n werk. Als je met kleur werkt, is je omgeving altijd interessant, want kleur is overal.

MIJN MISSIE

Mijn missie is om iedereen de kracht van kleuren te leren kennen. Voor zichzelf, aan buiten- en binnenkant, maar zeker ook de vormgeving van de omgeving. Als die aspecten allemaal in balans zijn, ontstaat er ruimte voor andere, positieve perspectieven.

MIJN FAVORIETE SEIZOEN

De kleurenpracht van de herfst. Door het bos wandelen, kraag omhoog, genieten van de omgeving om me heen, en dan heerlijk thuis komen in de warmte.

MIJN FAVORIETE DIER/EIGEN HUISDIER

Een Britse korthaar Coco (helaas is zusje Chanel er niet meer), en een Chinese naakthond met haar met de naam Milo. Verder zijn de olifant, het stokpaardje en alle aap-soorten favoriet.

MIJN FAVORIETE GERECHT (WAAR JIJ MIJ VOOR WAKKER KAN MAKEN!)

Sushi

MIJN DROOMBESTEMMING

Reizen is een grote passie, kleuren, geuren en nieuwe culturen, je mag me er voor wakker maken. Vind zoveel landen mooi en interessant, maar als ik moet kiezen dan is Griekenland favoriet, maar wil zeker nog eens terug naar het unieke Japan en Nieuw-Zeeland. Ook Afrika heeft m'n hart gestolen en hopelijk kan de uitgestelde reis naar Botswana in 2022 doorgaan, net als de trip naar Canada voor m'n werk, een land wat allang op m'n verlanglijstje staat.

MIJN MOOISTE COMPLIMENT

Kortgeleden bij een speech van mijn verjaardag: je eerlijkheid, enthousiasme, gedrevenheid en altijd bereidt iemand te helpen.

 
Je kunt me ook vinden op social media: